Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (8.89 secunde)
de la Senat sa sprijine Guvernul restructurat, avand in vedere ca programul de guvernare ramane acelasi ca atunci cand din Executiv facea parte si Partidul Democrat.
Surpriza consilierului pentru tineri a fost aceea ca a adus in mijlocul lor distractia oferita de Wrigley‘s Juicy Fruit. Campania "Juicy Fruit iti aduce parcul de distractie la scoala" are menirea de a familiariza copiii cu tehnologii moderne de joc, cum ar fi play-station si consolele Nintendo Wii.
Liderii liberal-democrati si-au precizat vineri pozitia fata de protocolul de comasare prin absorbtie, statutul si programul politic al viitorului Partid Democrat-Liberal (PD-L).
Candidatul PD-L la Primaria Constantei, senatorul Dorel Constantin Onaca, este primul pretendent la sefia administratiei locale din istoria post-decembrista care se bucura de sprijinul declarat oficial al marii majoritati a sindicatelor constantene.
Mircea Geoana si Daniela Popa au precizat vineri, intr-o conferinta comuna, ca nu doresc sa discute deocamdata despre "pielea ursului din padure", subliniind insa ca programul ofertei comune de guvernare este prioritar si urmareste rezolvarea punctuala a problemelor cetatenilor in plan economic si social.
Tariceanu cere PD-L si PSD sa renunte la programul de guvernare si sa aplice planul sau economic Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut joi si PSD sa puna in aplicare planul economic al actualului Cabinet, sa renunte la programul lor de guvernare cu masuri de stanga nerealiste si sa continue sa creasca pensiile prin stimularea cresterii economiei.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu a fost primit vineri de secretarul american de stat, Hillary Clinton, cu care a discutat, printre altele, despre modul in care Romania si SUA vor colabora pentru ca tara noastra sa fie inclusa in programul Visa Waiver, care permite deplasarea in SUA fara vize.
Iranul a solicitat, luni, marilor puteri sa-si "revizuiasca politica" si sa "dialogheze" cu Teheranul in privinta programului sau nuclear, precizand ca aplicarea de noi sanctiuni nu il vor impiedica sa-l continue.
La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat: ... La locul protestului au sosit 4 echipaje de la politie si jandarmerie, pentru a-i supraveghea pe manifestanti.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD.
Premierul Boc a declarat sambata ca aceia care nu aplica programul guvernului privind combaterea evaziunii fiscale trebuie schimbati fara "somatie" si "mangaieri pe crestet", precizand ca vrea finalizarea pachetului legislativ pentru acest domeniu pana miercuri, la urmatoarea sedinta a executivului.
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat ca nu da "niciun fel de importanta" declaratiilor presedintelui Traian Basescu despre PSD, intrucat s-au dovedit "de mii de ori ca nefiind serioase si simple minciuni".
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.
PSD propune, prin programul de guvernare o structura de Guvern cu 13 ministere si patru ministri delegati. Liderii partidului au discutat, in aceasta dimineata, strategia de guvernare cu sefii departamentelor de specialitate, urmand ca forma finala a acestuia sa fie prezentata la Congresul PSD din 16 octombrie.
Cuvinte insiruite de cei care ne guverneaza, cuvinte lipsite de substanta care nu mai intereseaza pe nimeni. De aproapedoi ani am atras atentia cu toata buna credinta premierului ca adevaratele sale preocupari trebuie sa fie:locurile de munca, eliminarea saraciei, cresterea productivitatii muncii, cercetarea, educatia si sanatatea.
Presedintele PSD Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca, potrivit calculelor realizate de Uniunea Social Liberala (USL), costurile pentru populatie ale reformei administrative, implicand schimbarea actelor de identitate, ar putea ajunge la 600-700 de lei pentru fiecare cetatean, relateaza Agerpres.
salarii mai mari si scaderi de taxe Victor Ponta, "cel mai tanar prim-ministru al Romaniei dupa Revolutie", dupa cum s-a autointitulat pe pagina sa de Facebook, are in vedere un pachet de 15 masuri economice pe care vrea sa le implementeze in urmatoarele sase luni pentru redresarea economica a tarii.
Luni voi prezenta in Parlament lista Guvernului si programul de guvernare. Guvernul va fi condus din Palatul Victoria, nu de la Cotroceni, nici de la sediul PSD sau PNL. Saptamana aceasta voi avea consultari cu reprezentantii minoritatilor si ai UDMR.
Programul de guvernare al USL 2012 - 2016 va fi lansat pe 8 noiembrie, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta. "Saptamana viitoare, joi, pe 8 noiembrie vom lansa Programul de guvernare al USL 2012- 2016.
google-analytics.com